Welkom Young professionals

Van gezel tot meester
Vanaf oktober hebben we binnen IFS Probity een start gemaakt met het Young professionals programma. Drie jonge mannen en een jonge dame zijn na een zorgvuldige selectie gestart met het volgen van de eerste masterclasses. Als IFS Probity willen we hen op weg helpen om de fijne kneepjes van het consultancy vak te leren binnen de utilities industrie. Op een moderne en eigentijdse manier, maar met ouderwetse en degelijke intenties. Het komende jaar zorgen we ervoor dat zij op een prettige en vertrouwde manier deze wereld in gaan stappen.

Het programma

Onze young professionals zijn HBO / academisch geschoold, met voornamelijk een bedrijfskundig / IT profiel. Zij komen net van school en hebben weinig tot geen werkervaring. Om hun op de juiste manier de energiewereld te laten betreden, bieden wij het volgende curriculum aan:

    1. Overbrengen van kennis en processen binnen de diverse partijen in de energiemarkt
    2. Basiskennis van het IT vakgebied. Methodes en technieken op het gebied van project management, applicatiebeheer, testen en architectuur
    3. SAP overview training en daarnaast een deepdive in het order-to-cash proces (IS-U en BRIM)
    4. Bruggen slaan tussen business en IT – Twee werelden binnen één bedrijf die vaak om verbinding vragen

Wij hebben er zin in…

De eerste maand

…en onze mensen ook. Lees hier hoe zij de eerste maand hebben ervaren.

“Het Young Professional traineeship van IFS Probity biedt theorie- en praktijkervaring in de energie wereld. Tijdens het traineeship krijgen we de vrijheid om onze kwaliteiten in Business en IT te ontwikkelen en sturing te geven aan onze carrière. Na een week intensieve training zijn we direct gestart bij een organisatie in de energiewereld. Daarnaast komen wij wekelijks op vrijdag bij elkaar om diverse trainingen te volgen. Alles is vanaf de start top geregeld, van de intensieve training en begeleiding tot de lease auto die direct klaarstond. Ook de sfeer bij IFS Probity is persoonlijk en nuchter waardoor we elke week met veel plezier samenkomen.

Kortom de perfecte start voor onze werk carrière!”