Order to Cash

Je wilt flexibel inspelen op veranderende klantbehoeften. Nieuwe producten het liefst vandaag nog in de markt zetten. En tegelijkertijd grip krijgen of houden op de financiële administratie daarvan? IFS Probity helpt je om met slimme order-to-cashoplossingen nieuwe business kansen te verzilveren.

O2C-Specialist

Bewezen track-record in o.a. SAP BRIM

Zorgvuldig proces

Implementatie met oog voor business

Track record

Ervaring in energie, vervoer en reizen

Order-to-cash oplossingen

Wij bieden order-to-cash oplossingen voor complexe, high volume afreken- en facturatieprocessen. Daarmee is het mogelijk om klanten individueel en on demand te bedienen, met nieuwe proposities en combinaties van producten en abonnementen. Flexibele prijsstellingen? Geen probleem. Net als vaste, variabele en éénmalige kosten op één factuur. Meestal werken we bij IFS Probity met SAP BRIM (Billing, Revenue & Innovation Management). Maar we kunnen je ook helpen met andere subscription billing platforms.

Waarom IFS Probity?

IFS Probity beschikt over een breed scala aan consultants die je nodig hebt bij de voorbereiding en implementatie van een O2C-oplossing. Van businessanalisten tot applicatieconsultans en projectmanagers. Maar misschien nog wel belangrijker? We brengen de ‘soft skills’ mee die je nodig hebt in zo’n traject. Oog voor alle stakeholders. Een flexibele opstelling en verbindende houding. We zijn eerlijk, betrokken en opereren als één team met jouw medewerkers en andere externe specialisten. Consultancy met de menselijke maat. En gericht op jouw bedrijfsbelang.