IFS Probity, de Utilities en Order to Cash specialist!

Vooruitgang. Dynamiek. Complexiteit. Dat zit diep in het dna van IFS Probity, al sinds de start in 2001. Op onze eigen – eigengereide en persoonlijke manier – helpen we bedrijven en organisaties om te verbeteren op het snijvlak van IT en business. Als partners in improvement.

Geïnteresseerd?

Utilities

De utilities sector is in transitie. Aan jou als energieleverancier, netbeheerder, meet- of waterbedrijf de uitdaging om mee te bewegen. Bijvoorbeeld met nieuwe producten en proposities die je snel in de markt kunt zetten. Maar ook met slimmere interne processen of flexibele manieren van afrekenen en factureren. IFS Probity helpt je om de volgende stap te zetten. Met ervaren utility specialisten die thuis zijn op het snijvlak van IT en business.

Order to Cash

Wij bieden order-to-cash oplossingen voor complexe, high volume afreken- en facturatieprocessen. Daarmee is het mogelijk om klanten individueel en on demand te bedienen, met nieuwe proposities en combinaties van producten en abonnementen. Flexibele prijsstellingen? Geen probleem. Net als vaste, variabele en éénmalige kosten op één factuur. Meestal werken we bij IFS Probity met SAP BRIM (Billing, Revenue & Innovation Management). Maar we kunnen je ook helpen met andere subscription billing platforms.

People who improve

De IFS-manier? Die is lekker persoonlijk, nuchter en hands-on. We houden niet van die typische consultancy-poeha. In plaats daarvan gedragen we ons als collega’s. Betrokken, betrouwbaar en verantwoordelijk. People who improve!

Neem contact op

Contact

    Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement