Ons verhaal

Sommige organisaties houden van de status quo. Wij zijn meer van de verandering. Van continue beweging en verbetering. Van vernieuwing en transitie.

Dat zit al in IFS Probity vanaf de start in 2001. Met een team van softwareconsultants stonden we met onze voeten in de klei tijdens de liberalisering van de utility sector. We maakten de splitsingen en fusies mee, waren erbij toen netbeheerders en energieleveranciers geboren werden.

Inmiddels zijn we actief in tal van sectoren, maar het is die dynamiek die we altijd gezocht hebben. Net als de complexiteit. We zijn in ons element als de belangen groot en de risico’s hoog zijn. Wanneer we cruciale posities in essentiële processen mogen innemen.

We zijn bij IFS Probity klein begonnen, onderdeel geweest van een groot bedrijf en staan nu precies waar we willen zijn. Op eigen benen. Zelfstandig en vrij om op onze unieke, eigen manier bij te dragen aan business- en IT-projecten van klanten.

Die IFS-manier? Die is lekker persoonlijk, nuchter en hands-on. We houden niet van die typische consultancy-poeha. In plaats daarvan gedragen we ons als collega’s. Betrokken, betrouwbaar en verantwoordelijk. Prettig in de omgang en met de belangen van jouw organisatie voorop. Ook als ons dat minder oplevert.

Dat combineren we met een gezonde dosis eigengereidheid. Onze consultants hebben een mening en staan daarvoor. Ze zijn kritisch als het nodig is en durven eigen keuzes te maken. Ook als het spannend wordt. Want dat is wat je in onze ogen mag verwachten van partners in improvement.

Rick Suurmond - Partner

‘Bij IFS Probity is de organisatie er voor jou in plaats van andersom.’

Hulp nodig?